BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tinggai kan email anda.. blog anda.. jom sy follow~ dan jejaki anda :) terima kasih!!~


LCD Text Generator at TextSpace.net

Wednesday, 22 February 2012

oh my baby~

urmm~ ari ni bosan sikit la.. tatau nk buat entry ape.
bile dok mencari ngan pakcik gugel ni.. mcm2 la jmpe
contohnya.. ape yang aku nak sangat dalam hidup ni.. baby..
takde rezeki aku lagi untuk dapat baby.. nnt dah ade baby..
penuh la blog ni dengan gambar dan keletah my baby...
sabar yer hati.. sabar.. setiap hambaNYA.. ade perjanjian..
ada tertulis dan tersiratnya.. cuma kita tak tau bila.. mungkin belum tiba masanya lagi..
sabar yer anim.. usaha itu lif/ tangga kejayaan..

eh jom kita tengok pic perut mummy yang jmpe kt gugel..



Ya ALLAH... bila lah aku nak merasa nikmat dan bahagianya... merasai kesakitan dan semua yang dirasai ibu mengandung dan bersalin..


okeyy!!~ doa-doakan saya dapat baby yer kawan-kawan.. :D


salam syg~ jumpa lagi~ 

4 with love~:

naj far's said...

sabar ye anim..sy doakan nanti awk dapt baby cuteeee mcm mummy die (^__^)

(^_~)_V anim said...

amin.. mekasih awkk~ :*

hasmiza said...

sbr yek pn anim..sy doakan =)

(^_~)_V anim said...

time kasih cik miza.. wah lps ni die puan miza plak~ hehe