BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tinggai kan email anda.. blog anda.. jom sy follow~ dan jejaki anda :) terima kasih!!~


LCD Text Generator at TextSpace.net

Thursday, 7 June 2012

zaman dulu dulu

اسسالاموالايكوم 
ضن سلامة مالم كون كون بلوجر 

haaa.. malam ni macam nak mengimbas kenangan zaman dulu-dulu..
tetapi khas untuk kaum hawa sahaja..
tentang tuala wanita..
korang semua ingat tak tuala wanita @pad pertama kita guna dulu..??

masa memula datang bulan dulu.. ini lah jenama yang kome pakai.. murah sahaja. rm1.80 .
tapi keras.. hehe.. 
korang ingat tak. dulu kalau beri pad ni. mesti pakcik or makcik kt kedai tu bungkus dengan paper?
tak pun letak dalam plastik gelap yang orang tak nampak.
sampai macam tu sekali kan sensitifnya tuala wanita ni.
pernah sekali tu suruh my bf belikan pad. dia kata tak reti. tp disebabkan emergency.
terpaksa lah dia beli. tapi.. bila dah beli tu... dia malu nak bawak..
dia masukkan dalam baju.. isk2. isk2.. memang malu la dia.
tak biasa membeli tuala wanita. ehehe.

tapi sekarang ni pad orang dah kenal.. malah kat tv. macam macam iklan ada.
semuanya untuk wanita. takde dah malu macam zaman dulu dulu.
siap shape n macam-macam lagi. pada saya.. itu sangat membantu kan,
tapi pernah la dengar mak cakap masa memula kotex buat iklan pad ni.
mak cakap.. tak senonoh la. benda ni pun buat iklan. hehe.. orang tua kan.
tapi pada saya.. its ok :)





3 with love~:

LuVidA^^ said...

segan gak tgk iklan pad kt tb.. hahaa yg libresse adibah nor tu..

cinta03 said...

tau tak per..segan tengok..nak2 tunjuk bontot...rasanya lisa surihani kot..hihihi..nasib baik cantik

anim said...

kan.. segan jugak.. tapi kan. at least kaum adam ni tau juga ape pad tu. dulu kitorg 1 family pergi mandi kt sg gabai. sorg girl ni period n main gelongsor. entah mcm mane pad die terkeluar n jatuh. bila ayah cite kt kitorg.. kitorg phm la tp abg anim siap tnya.. ape tuh? nape die pkai benda tu? haha.. mcm kelakar sbb lelaki tatau kan